Mario játékok

Mario a nintendo által kitalált hős. Számtalan játék főszereplője lett és igen hamar nagy sikert ért el a játékosok között. A mario játékok egy vízvezeték szerelő kalandjait meséli el. Tulajdonképen egy ügyességi, platform játékról van szó, amely Japánból indult világhódító útjára. A mario játékok annyira sikeresek lettek később, hogy egy időben még Magyarországon is televíziós, betelefonálós játék is lett belőle!

Real Super Plumber Story

2013.04.24. 09:56 NerveAxis

super.pngEz egy valódi vízvezeték szerelő sztori! És ki volt még vízvezeték szerelő? Na ki? Hát persze, hogy a kedvencünk, Mario! A játékban az egyik kollégájával kell, csőrendszerről, csőrendszerre menni és közben felvenni a harcot az arra felé lakó mindenféle állattal, gombákkal stb!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok ügyességi játékok állatos játékok állatos játék mario játékok mario játék

A bejegyzés trackback címe:

https://mario-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr525244321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása