Mario játékok

Mario a nintendo által kitalált hős. Számtalan játék főszereplője lett és igen hamar nagy sikert ért el a játékosok között. A mario játékok egy vízvezeték szerelő kalandjait meséli el. Tulajdonképen egy ügyességi, platform játékról van szó, amely Japánból indult világhódító útjára. A mario játékok annyira sikeresek lettek később, hogy egy időben még Magyarországon is televíziós, betelefonálós játék is lett belőle!

Mario barátja, matman

2013.08.09. 09:24 NerveAxis

mario.jpgMatman, Mario barátja. Talán pont amiatt, mert a Mario játékok stílusához hasonló kalandokba keveredik ő is. Mivel Mario nagy kedvencünk ezért úgy gondoltuk, itt az ideje megismerni őt is. A hasonló stílus miatt, ezt is sokan kedvelni fogják. Maro amúgy a nintendo által megalkotott hős, amely pillanatok alatt meghódította a világot! Nem sok olyan játék hős van a világon aminek akkora kultusza lenne mint neki!

Mario játékok

Mario az egyik legnagyobb "példányszámban" eladott vízvezeték szerelő. Szinte minden konzolos és számítógépes  platformra megjelentek a mario játékok. Rengeteg változatban léteznek, a hagyományos 2d játékok mellett manapság, egyre elterjedtebbek a 3d-s játékok is.

De nem csak számítógépes játékok főszereplője ő, hanem rengeteg rajzfilmben és képregényben is feltűnt!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok ingyenes játékok mario játékok mario játék

A bejegyzés trackback címe:

https://mario-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr445453319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása